loading...
جدیدترین رویدادها
M.Y بازدید : 265 یکشنبه 12 اردیبهشت 1395 نظرات (0)

«کلودیا روت» نایب رئیس پارلمان آلمان در جریان سفری که در بهمن 93 به ایران داشت اظهارات مداخله جویانه‌ای را در رابطه با امور داخلی کشورمان مطرح کرده بود و قصد داشت با چند تن از مجرمان امنیتی ملاقات کند.

https://rozup.ir/view/1501614/bde7ae0f-8ff5-4383-9c55-5a97b47f1a5b.jpgمهم‌تـریـن اصـل در سـیـاسـت خـارجـی جمهوری اسلامی ایران، حـمـایـت از هـویـت نـظـام اسـلامـی و پـافـشـاری بر اصـول و ارزش‌های منبعث از انقلاب اسلامی است؛ اصولی که خدشه ناپذیر است و قربانی سیاست‌های مقطعی و دوره ای نمی‌شود...

از دیـدگـاه رهبر معظم انقلاب که مشی و روش ایشان استمرار مشی و روش امام خمینی(ره) است، در سیاست خارجی جمهوری اسلامی هیچ گونه گردن کلفتی و ژست ابر قدرتی از هیچ کس پذیرفته نیست . کنار نیامدن با ظالم ، رشوه نپذیرفتن از زورمند و زرمـنـد، پـافـشـردن بـر حـقـیـقـت و حـمـایـت از مـظـلومـان و طـرفـداری از اسـلام ، از جمله اصـول مـسـتـحـکـم سـیـاسـت خـارجـی مـحـسـوب مـی شـود کـه جنجال های هوچیگرانه دشمنان هم هرگز قادر به منحرف ساختن آن نخواهد بود.

بر همین مبنا، جمهوری اسلامی ایران هیچگاه حاضر نشده است، مشروعیت رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی را به رسمیت بشناسد و اساس راهبرد کشور در تمام ابعاد و حوزه ها اعم از سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و حتی ورزشی، نفی رسمیت و مشروعیت این رژیم جعلی است.

در دو سه سال اخیر که دولت یازدهم رویکرد تعامل‌گرایانه را در قبال کشورهای غربی اتخاذ کرده است، هرازچندگاهی شاهد سفر مقامات و مسئولان و هیئت‌های سیاسی و اقتصادی این کشورها به ایران اسلامی هستیم؛ این روند پس از اجرایی شدن برجام ظرف سه ماه اخیر تشدید شده است؛ سفر این هیئت‌ها اگرچه در میدان عمل کارایی چندانی نداشته و صرفا به تفاهم نامه‌های کاغذی منحصر شده است، اما مقامات و مسئولان دولت یازدهم امیدوارند این سفرها در آینده ای نزدیک نتایج ملموس تری را به همراه داشته باشد.

اما در این میان نکته حائز اهمیت، مواضع و اظهارات برخی مقامات و مسئولان غربی پیش از عزیمت به ایران است؛ اخیرا «یورگن هادت» از مقامات دولت آلمان طی مصاحبه ای در مورد احتمال سفر آنگلا مرکل صدراعظم این کشور به ایران، با پیش کشیدن شرطی مضحک چنین گفته است که«سفر آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان به ایران غیر معمول است مگر این‌که این کشور بر موشک‌هایش برچسب  درود و تهنیت به  اسرائیل را نصب نماید»!

به نوشته وبگاه خبری شبکه دویچه وله آلمان، هادت در ادامه گفت: «اگر رییس جمهور ایران از فرصت سفر به آلمان استفاده کرده و به طور رسمی حق موجودیت اسرائیل را تصدیق نماید، آنگاه این امر محقق می‌شود؛ البته کاملا روشن است که احتمال داد و ستد خوب وجود دارد اما روابط دوجانبه در میان مدت سفت و سخت باقی خواهند ماند»!

اما اظهارات تعجب آور و شرط مضحک این مقام دولت آلمان در شرایطی منتشر شده است که قرار است، «زیگمار گابریل» وزیر اقتصاد و معاون صدراعظم این کشور فردا (دوشنبه) در راس هیئتی متشکل از 150 نماینده تجاری وارد تهران شود.

البته "زیگمار گابریل" هم  که فردا عازم تهران است  در مصاحبه با یکی از روزنامه های آلمان، سخنانی مشابه "هادت" به زبان آورده و چنین گفته است که «عادی‌سازی کامل رابطه با آلمان زمانی میسر است که ایران حق موجودیت اسرائیل را بپذیرد»!

معاون صدراعظم آلمان در مصاحبه ای که انجام داده مدعی شده«مسئله حقوق بشر در ایران پرمساله است»! وی به شرکت‌های تجاری کشورش نیز گوشزد کرده «هنگام سرمایه گذاری در ایران مسئله حقوق بشر در این کشور را مدنظر قرار دهند»!

همچنین «بئاته برامز» سخنگوی وزارت اقتصاد آلمان از نشست مشترک زیگمار گابریل با متولیان نهادهای حقوق بشری پیش از سفر به ایران خبر داده است و به نقل از مقامات آلمانی گفته «هر کشوری که خواستار رابطه تنگاتنگ و پایدار با آلمان است باید بی‌چون و چرا موجودیت اسرائیل را به رسمیت بشناسد»!

اما با توجه به شروطی که مقامات آلمانی برای برقراری مراودات تجاری با ایران طرح کرده‌اند، از همین حالا می‌توان حدس زد که مقامات و مسئولان دولتی کشورمان بر مبنای همان اصول متقن جمهوری اسلامی ایران درعرصه سیاست خارجی که مبتنی بر نفی سلطه و ظلم است، به پیشنهادات مشروط، وزیر اقتصاد آلمان که فردا به ایران خواهد آمد جواب منفی خواهند داد.

البته ضروری است که مقامات و مسئولان کشورمان به "زیگمار گابریل" بفهمانند که اصول مسلّم و لایتغیر جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی مبتنی بر این امر است که تحت هیچ شرایطی مشروعیت رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی به رسمیت شناخته نمی‌شود، و این امر مسلّم  قربانی منافع احتمالی و نیم بندی که قرار است با هزاران شرط و شروط از لحاظ اقتصادی عاید کشور شود، نمی‌گردد.  

شایان ذکر است، پیش‌تر نیز سفر مقامات آلمانی به کشورمان با حاشیه‌هایی همراه بوده است؛ «کلودیا روت» نایب رئیس پارلمان آلمان در جریان سفری که در بهمن 93 به ایران داشت اظهارات مداخله جویانه‌ای را در رابطه با امور داخلی کشورمان مطرح کرده بود و قصد داشت با چند تن از مجرمان امنیتی ملاقات کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
به سایت جدیدترین رویدادها خوش آمدید می توانید از ستون موضوعات ، موضوع مورد علاقه خود را انتخاب نماید و به صورت کاملآ رایگان از آن بهره ببرید.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 275
  • کل نظرات : 3
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 22
  • آی پی دیروز : 20
  • بازدید امروز : 60
  • باردید دیروز : 33
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 322
  • بازدید ماه : 900
  • بازدید سال : 16,734
  • بازدید کلی : 201,203